Шукаємо партнерську організацію для впровадження навчальної програми з громадянської освіти

Оголошення
05 травня 2021

У рамках «Мріємо та діємо» шукаємо кваліфіковану партнерську організацію для впровадження та розповсюдження навчальної програми з громадянської освіти. Програма розроблена Міжнародним республіканським інститутом (МРІ) в Україні, партнером-виконавцем програми «Мріємо та діємо» (UNITY).

Обрана партнерська організація співпрацюватиме з IREX та МРІ у впровадженні, розгортанні та просуванні навчальної програми, щоб надати молодим людям віком 10-24 років навички участі у прийнятті рішень та вирішенні проблем громади, реалізації своїх прав, розуміння принципів урядування на різних рівнях (місцевому, регіональному, національному) та розбудові спроможності суттєво сприяти формуванню молодіжної політики.

Вимоги та умови участі читайте тут.

Чекаємо на ваші заявки до 22 травня 2021 р.

Програма “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін. Програма впроваджуєтьсяза фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (МРІ) та Zinc Network.

Популярні ресурси