Шукаємо партнерську організацію для роботи з молодіжними радами

01 лютого 2022

Шукаємо кваліфіковану партнерську організацію для впровадження Програми посилення організаційної спроможності молодіжних рад. Програма реалізовується Міжнародним республіканським інститутом (IRI) спільно з IREX в рамках “Мріємо та діємо”. 

Що передбачає програма? 

  • Проведення оцінки 30 існуючих молодіжних рад на рівні громад в областях (Івано-Франківській, Харківській, Херсонській, Київській, Одеській, Рівненській, Волинській, Закарпатській та Запорізькій); 
  • Надання допомоги 10 молодіжним радам для зміцнення їхньої інституційної спроможності; 
  • Розробка програми із розвитку спроможності молодіжних рад. 

Партнерська організація буде співпрацювати з IRI та IREX у впровадженні програми.  

З детальними умовами конкурсу можна ознайомитися тут. 

Якщо у вас виникнуть запитання, надсилайте їх на адресу grants.diemo@irex.org до 4 лютого. 

А вашу заявку чекаємо до 25 лютого! 

Програма “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Використовуючи орієнтований на молоде покоління підхід – не для молоді, а разом з молоддю – програма сприяє молодіжним інноваціям, підприємництву, посиленню участі у прийнятті рішень у громадах та розв’язанні проблем на національному рівні, а також посилює потенціал української молоді бути рушійною силою плюралізму та поваги до різноманітності. «Мріємо та діємо» залучає молодь до розробки та реалізації проєктів та ініціатив, а також проводить дослідження, щоб на їх основі формувати молодіжну політику та рухатись до ефективних та стійких змін. Програма впроваджуєтьсяза фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Будуємо Україну разом (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (МРІ) та Zinc Network. 

Популярні ресурси