МРІ шукає партнерську організацію для роботи з молодіжними радами

Оголошення
24 листопада 2022

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) – це неприбуткова та непартійна організація, що працює над утвердженням демократії в усьому світі. З 1994 року МРІ працює в Україні, сприяючи розвитку органів місцевого самоврядування, політичних партій, громадянського суспільства, а також активному залученню громадян у ці процеси.

Міжнародний республіканський інститут (МРІ) шукає кваліфіковану організацію з досвідом підтримки організаційної спроможності та наставництва молодіжних рад для співпраці.
Передбачається, що дана організація надаватиме зазначену підтримку з використанням посібника з громадської освіти, розробленого МРІ, діючим молодіжним радам в будь-яких обраних 10-ти з 18-ти громад населених пунктів, де працює програма «Мріємо та Діємо» (UNITY), а саме: м. Бурштин, м. Долина, м. Коломия Івано-Франківської області; м. Біла Церква, м. Славутич, м. Переяслав, м. Васильків Київської області; м. Чорноморськ, м. Подільськ Одеської області; м. Височанськ, м. Лозова, м. Слобожанськ Харківської області; м. Рожище Волинської області; м. Батово Закарпатської області; м. Здолбунів, м. Рівне, м. Гоща, м. Вараш Рівненської області.

З детальними умовами конкурсу англійською мовою можна ознайомитися тут. 
Прохання надсилати заявку на дві електронні адреси lfesenko@iri.org (Лідія Фесенко) та hsaltan@iri.org (Галина Салтан) до 24 січня 2022 року, зазначивши у темі листа «RFA EURASIA2022U12o».  
Також за цими контактами можна до 20 січня 2022 р. звертатись з уточненнями та питаннями щодо даного конкурсу.

Популярні ресурси