Оголошення конкурсу на набір експертів

Оголошення
16 березня 2021

В рамках діяльності програми “Мріємо та Діємо” Міжнародний Республіканський Інститут (МРІ)  оголошує конкурс на набір експертів з розробки інструментів та підходів навчальної програми із громадянської освіти.  

Кандидати можуть подаватися на чотири програмні сфери: шкільне самоврядування; громадянське суспільство, молодіжні організації і молодіжні ради; громадянська ідентичність через молодіжні обміни; політичні дебати про розвиток молоді. Очікується, що експерти будуть розробляти інструменти та методології; допомагати оцінювати кращі практики; писати рецензії, або відгуки на розроблені колегами матеріали; брати участь в пілотних заходах із впровадження програми; виконувати консультативну роль та інші послуги.  

Дедлайн для подання заявки: 25 березня 2021 року. 

Період виконання основних робіт триватиме до 30 вересня, проте МРІ залишає за собою можливість підписувати довгострокові контракти. Перший етап робіт має бути виконаний до 26-го квітня. 

Конкурсні пропозиції на тендер слід надсилати електронною поштою Лідії Фесенко, асистентці програми, на адресу lfesenko@iri.org зазначивши у темі листа “UNITY_2021” не пізніше згаданого кінцевого терміну - 25 березня 2021 року. 

Додаткова інформація щодо про умов конкурсу та вимог до документів зазначена у прикріпленому файлі

Популярні ресурси